Covid-19

I denne coronatid har vi på Mette Marie naturligvis – som alle andre – måttet indrette os derefter. Vi har lavet en del tiltag for at undgå smitte, og hvis uheldet er ude for at begrænse smitten.

  • Først og fremmest har vi haft generelt besøgsforbud, hvilket nu er ændret til, at eventuelle pårørende må komme på besøg, dog kun efter forudgående aftale med medarbejderne.
  • Vi har måttet indføre nye procedurer i forbindelse med måltiderne, for at dele beboerne op i mindre grupper og for at kunne holde den nødvendige afstand.
  • Vi gør dagligt meget ud af maden vi spiser. Som følge af covid-19 har vi i denne tid valgt, at servere assorteret smørrebrød i stedet for den sædvanlige frokost. Det vil sige, at maden er smurt på forhånd, hvilket begrænser udvalget. Det laver vi om igen efter covid-19!
  • Vi har desværre været nødsaget til at begrænse fysisk kontakt.

Disse fire tiltag er fire ud af mange nye tiltag, men det er de tiltag, der umiddelbart betyder mest for beboerne.

Er du interesseret i at læse udgangspunktet for vores tiltag, kan du læse vores beredskabsplan hér.

coronaplagen

er corona kommet for at blive...

- del af en hverdag uden pandemiens tunge åg?

Nu, hvor verden gradvist åbner og vi tilsyneladende er ved at komme ud af isolationen, er det tid at vende blikket bagud. Vi har, som alle andre, indrettet os efter forskrifterne fra myndighederne, hvilket til tider har været problematisk. Nogle af vores tiltag har dog alligevel givet stof til eftertanke, fordi de har vist sig at give mening i en hverdag uden pandmemi.
Mere om det senere.
Bofællesskabet mette marie
Hyltebjerg Allé 73-75
2720 Vanløse
genveje:
Kontakt Privatlivs- og cookie-deklaration
GDPR oplysningspligt
Log ind
links:

Selveje Danmark
Download et gratis program, der læser indholdet på hjemmesiden højt:
adgangforalle.dk
Bofællesskabet mette marie | Hyltebjerg Allé 73-75 | 2720 Vanløse | Tlf.: 38 76 13 75